Tërllobuqi

fshat në Kosovë

Tërllobuq është një vendbanim në komunën e Vushtrrisë, Kosovë. Pas vitit 1999 fshati është i njohur edhe me emrin Buçaj.

Tërllobuq
Buçaj
Fshat

DemografiaRedakto

Para luftës së Kosovës në fshat jetonin mbi 100 banorë të cilët u larguan nga fshati për shkak të kushteve të vështira për jetesë.

Fshati është me 24 banorë në komunën e Vushtrrisë.

Shih dhe këtëRedakto

Lidhje të jashtmeRedakto