Tamara Gjoka

arkitekte Shqiptare vdekur në 2015


Tamara Gjoka (Eftimi) është arkitekte Shqiptare vdekur në 2015.[1] Ajo ishte gjithashtu ish-rektore e Universitetit Politeknik të Tiranës.[2]

Tamara Gjoka (Eftimi)
Vdiq2015
Tiranë
KombësiaShqiptare
ArsimiUniversiteti i Tiranës, Fakulteti i Inxhinierisë së Ndërtimit, Dega
ProfesioniArkitekte

Tamara ka përfunduar studimet në 1969, në Universitetin e Tiranës, në Fakultetin Inxhinierisë së ndërtimit.[3]

Ndër punët e saj mund të pëmendim: Kinostudio "Shqipëria e Re", studio e regjistrimit të zërit (1976) dhe zgjerimin e qendrës TV, Tiranë (projekt ide)(1984).[4]Referime

Redakto