Teletubbies është një seri u krijua nga Ann Wood.

Tinky Winky polemikaRedakto

Ato janë mesazhe të gjerë politike dhe disa herë është kritikuar për mesazhet që erotik Tinky Winky e purpurtë është Teletubby gay.

Lidhje të jashtmeRedakto