The Halcyon Company
Skeda:The Halcyon Co..gif
Tipi Pirvat
Themelimi 2007
Idistria Industiri Filmash
Prduksioni Termintor
Drejtori i Kompanis Derek Anderson

Kompania qetë është një amerikan financuara nga sektori privat, zhvillimin e mediave të kryesuar nga Viktor Kubicek dhe Derek Anderson. Ata janë ndoshta më i njohur për marrjen e të drejtave global për ekskluzivitet Terminator në 2007 dhe për prodhimin e Terminator Salvation, e cila u lëshua në mbarë botën në verën e vitit 2009. Pavarësisht bërë një fitim të shëndetshme në film, i qetë paraqitur kërkesa për falimentimin në vitin 2009 si një përgjigje për një padi nga financier e tyre për shkak të problemeve të pagesës. [1] film e tyre të ardhshëm do të jetë një xhirim i filmit Pas Dasma vendosur për një lirim 2010 .

HistoriaRedakto

Kompania ishte bashkë-themeluar nga Victor Kubicek dhe Derek Anderson. Në maj 2007, i qetë fituar të gjitha të drejtat në lidhje me ekskluzivitet Terminator. [2] [3] Këto të drejta përfshijnë të drejtën për të prodhuar ndonjë filma të ardhmen Terminator, si dhe të gjitha Merchandising të ardhmen dhe të drejtat e licencimit, të hyra të caktuara të ardhmen që rrjedhin nga Terminator 3: Rise i Machines, si dhe të drejtat e caktuara në Terminator projekti televiziv: Sarah Connor Chronicles dhe të drejtën vetëm për të prodhuar të gjitha projektet e ardhshme Terminator në ndonjë media të reja apo ekzistuese. [4] Warner Bros fituar të drejtat e Amerikës së Veriut të shpërndarjes, duke i lejuar ata të shpërndajë filmin Terminator 4, Terminator Salvation. Filmi filloi prodhimin në fillim të vitit 2008, [5] dhe u lirua më 19 maj, 2009. Në nëntor 2007, kompania njoftoi se ajo ishte krijuar vet games degë video, i qetë Lojra dhe do të bënte një përshtatje lojë video e Terminator Salvation. [6] [7]

Filmat e ProdhuarRedakto

Terminator Salvation 2008
After the Wedding 2010