The Penthouse: War in Life është një serial televiziv i Koresë së Jugut me protagonistë Lee Ji-ah, Kim So-yeon, Eugene, Um Ki-joon, Park Eun-seok dhe Yoon Jong-hoon. Premiera u shfaq në SBS në 26 Tetor 2020.

Aktorët

Redakto