Thunderway ishte një grup muzikor i zhanrit power metal nga Tirana, Shqipëri. Grupi u themelua më 1993 dhe ndonëse pati një jetëzgjatje të shkurtër pati sukses të madh si një nga grupet e para të paskomunizmit.

Thunderway publikoi vetëm një album të quajtur The Order Excecutors1993. Albumi u mundësua nga patrioti e humanisti shqiptar Ramiz Tafilaj dhe u regjistrua në Shkup, Maqedoni. Albumi u regjistrua brenda vetëm një jave dhe pati një tirazh prej 1000 kasetash. Këngët janë shkruar nga Voltan Vorpsi dhe janë tërësisht në anglisht.

Grupi dha koncertin e fundit në Tiranë më 18 Mars, 1994.

Personeli Redakto

Diskografia Redakto

Lidhje të jashtme Redakto