Njësia nr. 1

Tirana 1 është një nga njëmbëdhjetë mini-bashkitë e Tiranës.[1] Njësia ka rreth 70.000 banorë. Kryetari i njësisë bashkiake është Lindita Nikolla (PS).[2]

LagjetRedakto

BurimetRedakto

  1. ^ Sipas Ministrisë e Pushtetit Vendor dhe Decentralizimit
  2. ^ Rezultatet e KQZ-së për votat ne maj 2011 21 maj 2011