Tirana : monografi enciklopedike

Tirana : monografi enciklopedike libër me autor Nasip Meçaj dhe Vezir Muharremaj (rec.), Leka Gëdeshi (rec.). Botuar në Tiranë nga "Pegi", në vitin 2016. Faqe 864.