Trëndafili në gotë : roman me autor Dritëro Agolli. Botuar në Prishtinë nga "Rilindja" në vitin 1979, në Tiranë nga "Naim Frashëri" më 1980, po në Tiranë më 1981 dhe së fundi në Tiranë nga shtëpia botuese "Dritëro" më 1999.

Shih edhe

Redakto