"Tre luanë drejt Venecias" është një film komedi me regji të Jonid Jorgji i prodhuar në vitin 2020.

Përmbajtja e filmitRedakto

Tre prodhues filmash do të marrin pjesë në festivalin e filmit në Venedik me filmin e tyre hit "Kënaqësia e të qenurit i martuar'. Të tre janë lumturisht të martuar secili deri sa arrijnë në Itali dhe takojnë tre aktore pornografike. Ekskursioni i tyre në Venecia bëhet një udhëtim seksual transgresiv me rezultate komike dhe të papritura. Të dashuruar me botën e tyre të re, kineastët vendosin të drejtojnë një film pornografik brenda një jave të vetme gjatë rrugës për në Itali. Por fshehja e aktoreve pronografike nga gratë e tyre bëhet diçka e vështirë por jo e pamundur. Si shkoi festivali i Venecias? Kush mund ta thotë? [1]

Regjisori dhe ekip iRedakto

Aktorët:

ReferimeRedakto