Symphonic Distribution është një kompani shpërndarjeje muzikore dixhitale e lançuar në fund të vitit 2006 nga Jorge Brea, në Tampa, Florida. Symphonic Distribution shpërndan muzikë nga kompani të pavarura diskografike dhe muzikantë te shitësit online si Spotify, iTunes, Apple Music, Napster, Deezer, Pandora, Amazon, dhe Beatport.

Symphonic Distribution
LlojiPrivat
IndustriaIndustria e muzikës
GjiniaShpërndarja dixhitale
Botim muzikor
Themeluar në2006
ThemeluesiJorge Brea
Zyrat qendrore,
Zona e shërbimit
Worldwide
ShërbimetShpërndarja e muzikës sipas kërkesës
Numri i punëtorëve
150
Faqja e internetitsymphonic.com

Partnerships

Redakto

Në vitin 2021, Symphonic Distribution, UnitedMasters dhe Horus Music bashkëpunuan me kompaninë e financimit të muzikës beatBread për t'u ofruar klientëve më shumë akses në kapital.[1] teknologjia e beatBread-it chordCashAI ofron një teknologji të automatizuar përvojë paraprake për muzikantë të pavarur, ndërkohë që u mundëson klientëve të zgjedhin kushtet e tyre dhe të ruajnë pronësinë e muzikës së tyre.[2]

Lidhje të jashtme

Redakto
  1. ^ Stampa:Citoni lajmet
  2. ^ Stampa:Citoni lajmet