Universiteti Katolik "Zoja e Këshillit të Mirë"

Universiteti Katolik "Zoja e Këshillit të Mirë" (UNIZKM) është themeluar në vitin 2004 dhe përbën një nga nismat e para të arsimit privat në vend.[nevojitet citimi] Lendet ne Universitetin Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë” zhvillohen ne gjuhën italiane.

Catholic University
"Our Lady of Good Counsel"
Universiteti Katolik "Zoja e Këshillit të Mirë"
Latin: Universitas Mater Boni Consilii
Motoja
Renovabitur Sicut Aquilae
LlojiPrivate
Themelimi2004 (2004)
Rektoriprof. Paolo Ruatti
PrincipalProf. Tritan Shehu
Studentë1500[1]
Undergraduates524
Location,
ColorsStampa:Legend striped
AffiliationsKatolik
Faqja zyrtarewww.unizkm.al

Bashkëpunimet Redakto

Aktiviteti i mësimdhënies mundësohet sipas marrëveshjeve me Universitete shtetërore italiane (Bari, Roma Tor Vegata, Milano, Bolonja), që bashkëpunojnë me përvojën e tyre për rritjen e këtij Universiteti në tokën shqiptare.[nevojitet citimi]

Lidhje të jashtme Redakto

Faqja zyrtare

Referime Redakto