Unshō Ishizuka (石塚 運昇 Ishizuka Unshō, 16 maj 1951 – 13 gusht 2018)[1] ishte aktor, dubluesë dhe tregues japonezë. Ai ishte bashkuar me Aoni Production. Ai ishte i njohur për dublimin e shumë personazheve si KizaruOne Piece, Zabuza Momochi në serinë Naruto dhe Mr. Satan në ekskluzivitet Dragon Ball. Ai poashtu bëri dublimin e Heihachi Mishima në video lojën Tekken.

Filmografia Redakto

Animet televizive Redakto

1984
1987
1988
1989
1990
1991
1992
  • Lupin the 3rd: From Siberia with Love (Lucky McDonald)
1993
1994
1995
1996
1997
1998
1999
2000
2001
2002
2003
2004
2005
2006
2007
2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018


Video lojërat Redakto

Tokusatsu Redakto

Animacion Redakto

Referimet Redakto

  1. ^ Voice Actor Unshō Ishizuka Passes Away at 67