"Ushtima Maleve e maleve" revistë, organ i grupit te gjimnazisteve të studentëve të rrethit Gjilanit (e përdyjavshme). Numri i parë i gazetës doli më 15 Janar 1981 (ribot.1979/80 dhe mars 2001/02).[1]

Revistë e përkohshme “Ushtima e maleve”, edicioni i parë, e cila fillimisht rezultoi si nevojë e kohës, nga rrjedhë nisma për bërjen e një fletushkë (revistë), emri i së cilës rrjedhë nga një reviste shqiptare Ushtima e maleve (gazetë). Fillet e kesaj reviste datojnë në ngjarjet madhore të kombit me 10-13 qershor 1979, nga 100 vjetori i Lidhja e Prizrenit, prej një grupi të gjimnazistëve të Gjilanit.

Referime Redakto

  1. ^ "Fletushka që theu tabu temat moniste me pranverën studentore '81-shit REDAKSIA 2LONLINE 26 MARS, 2017 15:15". {{cite web}}: Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)

LIDHJE TJERA Redakto