Uttarakand

shtet i Indisë
Vendndodhja e Uttarakand në Indi

Uttarakand është shtet verior i Indisë me popullësi rreth 10 milion. Kryeqyteti i shtetit, i cili është dhe qyteti më i madh është Dehradun.[1]

BurimeRedakto