Vërlen është një fshat në [[Republiken e Shqipërise

Vërlen
Noimage.png

Gjeografia Redakto

Demografia Redakto

Ekonomia Redakto

Historia Redakto

Shih dhe këtë Redakto

Lidhje të jashtme Redakto