Vaji i palmës nëse është cilësor ky lloj vajit është mjaft i shëndetshëm. Mund të blihet edhe në formë spreji. Ka aromë dhe shije neutrale, prandaj nuk e ndërron shijen origjinale të gjellëve.

Shiko edhe

Redakto