Vangjel Dule

politikan shqiptar

Vangjel Dule është një nga 140 deputetët e Kuvendit të Republikës së Shqipërisë, dalë nga zgjedhjet e 25 qershorit 2017.[1] Ai i përket Partisë Demokratike te Shqiperise,ne qarkun e Vlorës

Referime dhe shënime Redakto