Vangjel Tavo

politikan shqiptar


Vangjel Tavo është një nga 140 deputetët e Kuvendit të Republikës së Shqipërisë, dalë nga zgjedhjet e 25 qershorit 2017.[1] Ai i përket Lëvizja Socialiste për Integrim, ne qarkun e Gjirokastrës

Referime dhe shënimeRedakto