Vera Grabocka ka lindur në 21 Mars,1950 në qytetin e Tiranës. Është shumë e njohur dhe e dashur për publikun për regjinë që ajo ka bërë në dhjetëra programe televizive. Bashkëshorte e aktorit të mirënjohur Timo Flloko (Artist i Merituar). Ka një vajzë,Lindën.