Vesekoc është një vendbanim në komunën e Vushtrrisë, Kosovë. Pas vitit 1999 fshati është i njohur edhe me emrin Kodërflamur.

Vesekoc
Kodërflamur
Fshat

Shih dhe këtë Redakto

Lidhje të jashtme Redakto