Viçidoli është një fshatkomunën Tropojërrethin e TropojësShqipërisë. Ai ndodhet 4,6 km larg nga kufiri i Shqipërisë me Kosovën.

Viçidoli

Në Viçidol ka lindur ish presidenti dhe ish kryeministri i Shqipërisë Sali Berisha.

Shih edhe Redakto