Vilancë është një vendbanim në komunën e Vushtrrisë, Kosovë. Pas vitit 1999 fshati është i njohur edhe me emrin Vilas.

Vilancë
Vilas
Fshat

Shih dhe këtëRedakto

Lidhje të jashtmeRedakto