Ville Valo

Muzikantë finlandezë

Ville Hermanni Valo, i lindur më 22 nëntorë 1976 në Vallila, në Finlandë, është një këngëtarë, autor dhe kompozitor finlandez i njohur si këngëtari i grupit HIM.

Ville Valo
Ville Valo performing.jpg
Ville Hermanni Valo
U lind në
ShtetësiaFinlandez

HIM dhe projekte të tjerëRedakto