"Vjen njeriu i çuditshëm" është një përmbledhje me poezi e shkruar nga Dritëro Agolli. Libri është botuar nga Shtëpia Botuese "Dritëro" nga Tirana në vitin 1996 dhe ka 249 faqe.[1]

Shih edheRedakto

ReferimeRedakto