Wikipedia:Kërkesat për privilegje

Kjo faqe shërbimi mund të përdoret për autorizime dhe kërkesa revokimi për lejet e të gjitha grupeve të përdoruesve të disponueshëm në Wikipedia shqip, me përjashtim të atyre administrative, për të cilat zbatohen procedura më komplekse dhe ato me efekt global në Meta-Wiki. Këshillohet të ndiqni udhëzimet e dhëna dhe të mos abuzoni me faqen. Kërkesat do të përpunohen nga administratorët ose burokratët sa më shpejt që të jetë e mundur.

Përdorues automatikisht të kontrolluarRedakto

RedaktorëtRedakto

KontrolluesitRedakto

Përjashtimet për bllokimin e IP-veRedakto

Administratorët e ndërfaqesRedakto