Wikipedia:Kujdestari i artikujve

Ndihmë e drejtpërdrejtë: irc • web

1. Hyrja
2. Tematika
3. Rëndësia
4. Burimet
5. Përmbajtja
6. Fundi
Shkurtimi: WP:KA

Mirësevini në Kujdestarin e artikujve! Kujestari do t'iu ndihmojë përgjatë procesit të krijimit të një arikulli të ri në Wikipedia. Gjatë procesit ju do të kaloni në gjashtë hapa, e më pas ju do të drejtoheni drejt faqes së redaktimit. Me plotësimin e çdo seksioni, ju do të drejtoheni në seksionin pasardhës.

Nëse keni ndonjë pyetje, ju mund të merrni ndihmë nga Wikipedianët e tjerë duke pyetur tek Kuvendi ose kërko ndihmë të drejtpërdrejtë në seksion e ndimës lart-djathtas. (Jeni të lutur që para se të pyesni, të lexoni seksionin e ndihmës.)

Writing Circle.svg

Bazat e redaktimit

Nga përvoja jonë ju rekomandojmë që para se të krijoni artikullin tuaj të parë të redaktoni disa faqe ekzistuese. Ne kujdesemi që artikujt e krijuar të jenë siç duhet, prandaj artikujt e pa formatuar mirë dhe pa referenca do të grisen.

Për të mësuar më tepër mbi bazat e redaktimit, lexoni doracakun e ndihmës.

A jeni gati të krijoni një artikull?

Krijo artikull tani (për përdoruesit e rinj)

Krijo diçka tjetër (për përdoruesit me përvojë)