Wikipedia:Mesazhe të reja në MediaWiki

Kjo është një listë e mesazheve të reja në hapësirën MediaWiki. Po krijove një mesazh të ri, lidhe dhe tek faqja Të gjitha faqet në hapësirën MediaWiki. Lexo më shumë për hapësirën MediWiki tek meta (në anglisht): MediaWiki namespace.


Emri Mesazhi Vendosja
{{cung}}
Diskuto
Artikuj
fund
{{iwiki}}
Diskuto
Stampa:Iwiki Artikuj
fund
{{përkthim}}
Diskuto
Stampa:Përkthim Artikuj
fillim
{{vpg}}
Diskuto
Kjo faqe është vënë tek Wikipedia:Vota për grisje. Ju lutem shikoni atë faqe për arsyet dhe për të diskutuar.Artikuj
fillim
{{tabelamuajve}}
Diskuto
Muajt
Janari Korriku
Shkurti Gushti
Marsi Shtatori
Prilli Tetori
Maji Nëntori
Qershori Dhjetori
Artikujt e muajve
fillim
{{tabeladitëve}}
Diskuto
Java
E hëna
E marta
E mërkura
E enjtja
E premtja
E shtuna
E diela
Artikujt e ditëve
fillim