Axhenda përfundimtare do të publikohet në fund të muajit nëntor 2016. Të gjitha prezantimet janë në gjuhën shqipe përveç prezantimeve me shënimin (ENG)

2 Dhjetor 2016

Redakto

Pritja e vullnetarëve, ligjëruesve, organizatorëve dhe partnerëve;
Vendi: Open Labs hackerspace;
Ora: 20.00.

3 Dhjetor 2016

Redakto
Ora Salla kryesore Workshop 1 Workshop 2
09.00 - 09.30 regjistrimet e pjesëmarrësve regjistrimet e pjesëmarrësve regjistrimet e pjesëmarrësve
09.30 - 10.00 hapja e aktivitetit, përshëndetje e organizatorëve
10.00 - 10.30 Mirë se vini në Wikipedia - Ismet Azizi Wiki Loves Audio
10.30 - 11.00 Wikipedia dhe GLAM - Redon Skikuli Hapat e parë në Wikipedia (regjistrimi dhe editimi i parë) Wiki Loves Audio
11.00 - 11.30 Simple ways to add maps to Wikipedia articles - Lars Haefner (ENG) Hapat e para në Wikipedia (regjistrimi dhe editimi i parë) Wiki Loves Audio
11.30 - 12.00 Wiki Loves Audio - Elio Qoshi Edit-a-thon: Monumentet e Kulturës (Greta Doci & Liridon Selmani) Editathon: Artikuj në FLOSS - Denisa Ruçaj dhe Silva Arapi
12.00 - 12-30 Wiki Voyage - Jona Azizaj Edit-a-thon: Monumentet e Kulturës (Greta Doci & Liridon Selmani) Editathon: Artikuj në FLOSS - Silva Arapi dhe Denisa Ruçaj
12.30 - 13.00 Wiki Loves Maps - Anisa Kuci dhe Nafie Shehu Edit-a-thon: Monumentet e Kulturës (Greta Doci & Liridon Selmani) Editathon: Artikuj në FLOSS - Denisa Ruçaj dhe Silva Arapi
13.00 - 13.30 pushimi i drekës dhe foto në grup pushimi i drekës dhe foto në grup pushimi i drekës dhe foto në grup
13.30 - 14.00 Larmia në Wikipedia dhe Outreachy - Kristi Progri Edit-a-thon: Monumentet e Kulturës (Greta Doci & Liridon Selmani) Editathon: Artikuj në FLOSS - Denisa Ruçaj Silva Arapi
14.00 - 14.30 Rëndësia e editimit së Wikipedias - Boris Budini Edit-a-thon: Monumentet e Kulturës (Greta Doci & Liridon Selmani) Editathon: Artikuj në FLOSS - Denisa Ruçaj Silva Arapi
14.30 - 15.00 pushim për kafe/çaj pushim për kafe/çaj pushim për kafe/çaj
15.00 - 15.45 - Editathon: Artikuj në FLOSS - Denisa Ruçaj Silva Arapi
15.45 - 16.00 Mbyllja

4 dhjetor 2016

Redakto
Ora Salla kryesore Workshop 1 Workshop 2
09.30 - 10.00 regjistrimet e pjesëmarrësve regjistrimet e pjesëmarrësve regjistrimet e pjesëmarrësve
10.00 - 10.30 Media Wiki - Anxhelo Lushka - -
10.30 - 11.00 Kiwix, Wikipedia offline - Boris Budini - -
11.00 - 11.30 Pristhina Hackerspace & wiki (Altin Ukshini) Edit-a-thon: Monumentet e Kulturës (Greta Doci & Liridon Selmani) Wikipedia:Wiki Weekend Tirana 2016/Programi/Editathon: Wiki Loves Maps
11.30 - 12.00 Wiki Data - Lars Haefner (ENG) Edit-a-thon: Monumentet e Kulturës (Greta Doci & Liridon Selmani) Editathon: Wiki Loves Maps
12.00 - 12.30 Wiki Data - Lars Haefner (ENG) Edit-a-thon: Monumentet e Kulturës (Greta Doci & Liridon Selmani) Editathon: Wiki Loves Maps
12.30 - 13.00 - Edit-a-thon: Monumentet e Kulturës (Greta Doci & Liridon Selmani) Editathon: Wiki Loves Maps
13.00 - 13.30 pushimi i drekës dhe foto në grup pushimi i drekës dhe foto në grup pushimi i drekës dhe foto në grup
13.30 - 14.00 - Editathon: Wiki Loves Maps
14.00 - 14.30 - Editathon: Wiki Loves Maps
14.30 - 15.00 Mbyllja e aktivitetit - -
16.00 - 17.30 Meetup për User Group dhe krijimin e Chapter-it (Destil) Editathon: Wiki Loves Maps