Foto në grup nga Wiki Weekend 2018

Wiki Weekend ose pak më shqip Fundjava e Wikimedias, është një ngjarje vjetore e organizuar për herë të parë në Shqipëri ne vitin 2014. Ky aktivitet mbledh së bashku një audiencë të moshave dhe interesave të ndryshëm. Edicioni i vitit 2018 organizohet në ambientet e Open Labs hackerspace, nga pjesëtarët e user grupit të Wikimedia Community User Group Albania. Ky aktivitet ka si qëllim të sjellë më pranë komunitetit duke punuar dhe ndarë dijet rreth enciklopedisë më të madhe online, e cila është krijuar dhe mirëmbahet nga vullnetarët. Një qëllim tjetër i këtij aktiviteti është dhe rritja e kontribuesve lokalë në projektet e Wikimedias.


  • 8 dhjetor 2018 @ 09:30-16:00
  • 9 dhjetor 2018 @ 10:00-16:00

Ndërlidhje

Redakto

Wiki Weekend Tirana 2017

Stampat

Redakto
  • {{WWT2018}} --> vendoseni këtë stampë tek faqja e diskutimit të artikujve që do shtoni/përmirësoni
  • {{User WWT2018}} --> vendoseni këtë stampë tek faqja juaj e përdoruesit

Udhëzime për pjesëmarrësit e datës 8.12.2018

Redakto

Shënim: lista e filmave dhe aktoreve do përmirësohet duke e vendosur në një strukturë të tillë https://sq.wikipedia.org/wiki/Kategoria:Monumente_kulturore_n%C3%AB_Shqip%C3%ABri

Kategoritë që mund të përdoren

Redakto

Kategoritë duhet të vendosen brenda dy kllapave <esc>[[ ]]</esc>në fund të artikullit.

  • Kategoria:Filma
  • Kategoria:Filma shqip

Udhëzime për pjesëmarrësit e datës 9.12.2018

Redakto