William Henry Harrison

Diplomat dhe politikan amerikan

William Henry Harrison lindi më 9 shkurt 1773Berkeley Plantation, Virginia; vdiq më 4 prill 1841Washington D.C.. Ishte një gjeneral amerikan dhe i 9-ti. President të ShBA 1841.

William Henry Harrison