Xhamia Mehalles eshte nje Xhami ne rrugen Ali Demi, ajo u themelua si pasoje e nevojes qe kishin besimtaret e zones. Gjithashtu ajo mirembahet nga kontributi i xhematit te xhamise.

Faizan E Sunnat.jpeg

Ne kete xhami falen 5 kohet e namazit (dhe e xhumaja gjithashtu), behen kurse te " mesim besimit ; kur'ani kerim " per femije dhe te rritur. E lusim Allahun e Madheruar qe kjo xhami te sherbeje sadopak ne te mire te shoqerise .

Vlen te theksohet se kjo xhami eshte nen juridiksjonin e komunitetit musliman shqiptar .

ReferimetRedakto