Xhamia e Islam Agës (Serbo-Kroate: Ислам-агина џамија / Islam-agina džamija) është xhami i cili u ndërtua në vitin 1720 nga nje Agë me emrin Islam Hadroviqi.

Xhamia e Islam Agës në Nish

Në vitin 1944, kjo xhami u dogj nga forcat angeleze dhe amerikane, sidoqoftë nuk u shkatërrua në vitin 2004 gjatë luftës së Kosovës.