Xhilda Mosko është arkitekte shqiptare. Ajo ka qënë themeluese dhe drejtuese e Mosko atelie në 2004 [1]

Xhilda Mosko
KombësiaShqiptare
ShtetësiaShqiptare
ProfesioniArkitekte


Veprat

Redakto

Veprat më të rëndësishme të saj janë[2]:

1) Stacion udhëtarësh, Skuraj 1986

2) Kompleksi i Pishinave, Tiranë (b/autor) 1986

3) Hotel pensionistash, Tiranë (b/autor) 1988

4) Hotel "Dajti", Tiranë. Rikonstruksion (b/autor) 1989
Referime

Redakto
  1. ^ https://pikark.com/listing/arkitektet-shqiptare-xhilda-mosko/
  2. ^ Të projektosh për të jetuar, Katalog, projektueset 1945-1990