Përmbajtja e filmitRedakto

Ndërsa ai po pastron shpirtin ,në kujtimet e tij i rikthehet një njeri shumë i vjetër, nga një tregim i së kaluarës së tij, teksa po lutej për falje vetes dhe njerëzve që ka dëmtuar.[1]

ZhaneriRedakto

  • Dramë

Regjisori dhe ekipiRedakto

ReferimeRedakto