Artur Gorishti

piktor shqiptar

Artur Gorishti është aktor dhe regjisor shqiptarë. Lindi me 21 shkurt 1962.

Skeda:Artur Gorishti.jpg

Filmografia Redakto

Aktor Redakto

Lidhje të jashtme Redakto