Yllka, është një film shqip i vitit 2003 me regji të regjisores zvicerane, Maya Simon dhe Ylli Pepo.

Skenari : Besa Myftiu.

Interpretojnë : Redakto

Zamira Kita, ...Mira

Besa Myftiu,

Elina Duni,

Artur Gorishti

Vasjan Lami

Genci Fuga

etj.