Në emër të lirisë

Në emër të lirisë
Arkivi i filmit
[[Figura:|280px]]
Titulli shqip Në emër të lirisë
Origjinali Në emër të lirisë
Gjuha origjinale Shqip
Ekipi realizues
Prodhuesi i filmit:
Aktorë kryesorë


Filmi "Në emër të lirisë" prodhim i vitit 1987. Regjia: Fehmi Hoshafi, Skenari: Bashkim Kozeli, Drejtor Filmi:Kreshnik Hashorva,N/Drejtor Filmi,Leon Qafzezi,Producent: Shqipëria e re , Muzika: Hajg Zaharjan.

= Përmbajtja e filmit

Redakto

Lufta e II Botërore në një fshat. Në luftimet me nazistët plagoset një partizan grek por partizanët shqiptarë e ndihmojnë dhe e strehojnë në shtëpinë e një fshatareje. Jeta e partizanit grek dhe mesazhi që ai ka për detyrë të çojë në vendin e duhur janë në rrezik sepse komanda Gjermane vendoset në shtëpinë ku ai është strehuar.

Aktorët

Redakto