Militanti


Militanti
Arkivi i filmit
Titulli shqip Militanti
Vendi i prodhimit Shkodër Tiranë
Shqipëri
Viti i prodhimit 1984
Koha (Zëri) - (PAL/DVD) 92:19
Zhanri Dramë
Gjuha origjinale Shqip
Ekipi realizues
Regjia Piro Milkani
Skenari Kiço Blushi
Muzika e filmit Kujtim Laro
Kameramani Aleksandër Kasneci
Drejtori artistik Qirjako Bollano
Prodhuesi i filmit: Shqipëria e Re
Aktorë kryesorë
Timo Flloko
Agim Shuke
Artur Gorishti
Margarita Xhepa
Aktorët tjerë
Thimi Filipi
Arta Shapllo
Edmod Mëhilli
Ylli Demneri


Militanti është një film shqiptarë i prodhuar në Shqipëri në vitin 1984.

Regjia: Piro Milkani, Skenari: Kiço Blushi, Producent: Shqipëria e Re , Muzika: Kujtim Laro.


Aktorët në role

Redakto

Përmbajtja e filmit

Redakto

Film portret mbi jetën e militantit Vasil Shanto. Ngjarjet vendosen në qytetin e Shkodrës ku heroi i filmit Visar Shundi vjen për të ngjallur punën e komitetit rajonal të partisë. Visari jepet si një njeri me cilësi fisnike dhe njeri aksionesh.


Shih edhe

Redakto

Lidhje të jashtme

Redakto