Vitet e pritjes

Vitet e pritjes
Arkivi i filmit
[[Figura:|280px]]
Titulli shqip Vitet e pritjes
Vendi i prodhimit Gjirokastër
Viti i prodhimit 1989
Koha (Zëri) - (PAL/DVD) 148:14
Gjuha origjinale Shqip
Ekipi realizues
Prodhuesi i filmit: Shqipëria e Re
Aktorë kryesorë
Rozeta Ferri
Xhevdet Ferri
Marjeta Ljarja
Rajmonda Bulku
Aktorët tjerë
Margarita Xhepa
Vasjan Lame
Artur Gorishti
Stavri Shkurti

Rajmonda Aleksi
Birçe Hasko
Sheri Mita

Vitet e pritjes është film prodhuar nga Kinostudio Shqipëria e Re i xhiruar në vitin 1989 dhe i shfaqur ne 1990. Regjia: Esat Musliu, Skenari: Teodor Laço, E. Musliu, Muzika: Limos Dizdari.

Përmbajtja e filmit

Redakto

Mesi i viteve ’20. Gjon Kodri kthehet nga Amerika por e ka të pamundur të integrohet përsëri në jetë. Të gjithë e pyesin për emigrantë të tjerë që nuk kanë më lidhje me familjet por Jano rri i heshtur dhe nuk është në gjëndje të komunikojë me të tjerët që e rrethojnë.

Aktorët në role

Redakto

në episode

Redakto

Ngjarjet e ketij filmi jane zhvilluar ne lendinen e loteve ne Korce.