Unë ti dhe Kasandra është film shqiptar i vitit 1999 me regji nga Ermira Gjata dhe Spartak Papadhimitri.

Përmbajta Redakto

Filmi flet për jetën aktuale e të rinjëve shqiptarë dhe problemet e tyre me drogën.

Aktorët Redakto