DORA E NGROHTE
Arkivi i filmit
Origjinali Dora e ngrohtë
Vendi i prodhimit Shqipëri
Viti i prodhimit 1983
Koha (Zëri) - (PAL/DVD) 94 minuta
Zhanri Dramë
Gjuha origjinale Shqip
Ekipi realizues
Regjia Kujtim Çashku
Skenari Neshat Tozaj
Muzika e filmit Hajg Zaharjan
Prodhuesi i filmit:
Aktorë kryesorë
Artur Gorishti
Sandër Prosi
Reshat Arbana
Margarita Xhepa
Aktorët tjerë
Bujar Lako
Mirush Kabashi


Dora e ngrohtë është një film dramatik i prodhuar në Shqipëri në vitin 1983. Me regji të Kujtim Çashkut dhe skenar të Neshat Tozaj, është prodhuar nga Kinostudio Shqipëria e re , Muzika: Hajg Zaharjan.

Përmbajtja e filmit Redakto

Djaloshi Besim nuk gjen ngrohtësi nga njerku i tij Ahmeti. Ai braktis shkollën dhe bën gabime të rënda. Por është pikërisht dora e ngrohtë e shokëve të klasës dhe e të gjithë shoqërisë që e kthejnë Besimin në jetë.

Aktorët Redakto

Lidhje të jashtme Redakto


Lidhja e filmit Redakto

https://www.youtube.com/watch?v=ax6TaUkkn74