Kujtim Çashku

Kujtim Çashku lindi më 5 gusht të vitit 1950Tiranë, është regjisor dhe skenarist shqiptar, fitues i shtatë shpërblimeve.

Çmimet dhe nominimet Redakto

Filmografia Redakto

Regji Redakto

Skenare Redakto

Produksione Redakto