Ylli i arbëreshëve (revistë)

Ylli i arbëreshëve (revistë) doli në Koriliano Kalabro (Corigliano Calabro in Italisht) të Sicilisë1 gusht 1897 e përditshme kulturore, letrare dhe shoqërore, në italisht dhe pjesërisht në arbërisht, organ i "Shoqatës kombëtare" të drejtuar nga Jeronim de Rada.