Zero është revistë kompjuteri në Shqipëri.

I ofron lexuesit informacionin e duhur udhëzues nga bota e informatikës, produktet e reja në tregun shqiptar, këshilla praktike, risitë teknologjike, botërore, argëtim si dhe bashkërendon komunikimin midis biznesit dhe konsumatorit të teknologjisë elektronike.

Lidhje të jashtmeRedakto