Zhaklina Llazarevska

politikane nga Maqedonia

Zhaklina Llazarevska (maqedonisht: Жаклина Лазаревска; e lindur më 3.11.1964, në Ohër) është një politikane maqedonase nga Maqedonia e Veriut. Në zgjedhjet e dhjetorit të vitit 2016, Zhaklina Llazarevska kandidoj si pjesë e LSDM-së dhe u zgjodh deputete e legjislaturës 2016-2020 në Kuvendin e Maqedonisë së Veriut.[1]

ReferimeRedakto

  1. ^ "Zhaklina Llazarevska". sobranie.mk. Kuvendi i Republikës së Maqedonisë së Veriut. Marrë më 23 qershor 2017.