Zhilivodë është një vendbanim në komunën e Vushtrrisë, Kosovë. Pas vitit 1999 fshati është i njohur edhe me emrin Trimor.

Zhilivodë
Trimor
Fshat

Shih dhe këtë Redakto

Lidhje të jashtme Redakto