Zhupania e Brodit dhe Posavinës

Zhupania e Brodit dhe Posavinës ( Brodsko-posavska županija ) gjindet në pjesën jugore të Kroacisë.

pozita gjeografike

GjeografiaRedakto

Ndarja administrativeRedakto

DemografiaRedakto

HistoriaRedakto

EkonomiaRedakto

Lidhje të jashtmeRedakto