Zhupania e Kninit dhe Shibenikut

rajon në Kroacinë Jugore

Zhupania e Kninit dhe Shibenikut ( Šibensko-kninska županija ) gjindet në pjesën qendrore të Kroacisë.

pozita gjeografike

gjeografia

Redakto

ndarja administrative

Redakto

demografia

Redakto

historia

Redakto

ekonomia

Redakto

lidhje të jashtme

Redakto