Zhupania e Osijekut dhe Baranjës

Zhupania e Osijekut dhe Baranjës (Osječko-baranjska županija) gjindet në lindje të Kroacisë.

pozita gjeografike

gjeografiaRedakto

ndarja administrativeRedakto

demografiaRedakto

historiaRedakto

ekonomiaRedakto

lidhje të jashtmeRedakto